Getafe vs Elche

Getafe vs ElcheGetafeElche

⚽ 2023-05-20 – La Liga

 

Getafe vs Elche Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Getafe en Elche wordt op 2023-05-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach José Bordalás heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Elche 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Getafe vs Elche, behaalde Getafe 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Elche uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Getafe: n/a
  • voor Elche: n/a

Getafe vs Elche Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Getafe en Elche:

Datum Uitslagen
2022-10-31 Elche 0 – 1 Getafe
2022-05-22 Elche 3 – 1 Getafe
2021-09-13 Getafe 0 – 1 Elche
2021-03-21 Getafe 1 – 1 Elche

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Getafe vs Elche H2H pagina aan.

Getafe vs Elche voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Getafe vs Elche Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Getafe - Elche gespeeld in de La Liga op 2023-05-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Getafe vs Elche Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Getafe - Elche gespeeld in de La Liga op 2023-05-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Getafe tegen Elche?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Getafe tegen Elche te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Getafe vs Elche?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,