Girona vs Elche

Girona vs ElcheGironaElche

⚽ 2023-04-16 – La Liga

 

Girona vs Elche Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Girona en Elche wordt op 2023-04-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 12:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Míchel heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Elche 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Girona vs Elche, behaalde Girona 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Elche uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Girona: n/a
  • voor Elche: n/a

Girona vs Elche Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Girona en Elche:

Datum Uitslagen
2022-11-08 Elche 1 – 2 Girona
2020-08-23 Girona 0 – 1 Elche
2020-08-20 Elche 0 – 0 Girona
2020-06-19 Elche 1 – 0 Girona

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Girona vs Elche H2H pagina aan.

Girona vs Elche voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Girona vs Elche Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Girona - Elche gespeeld in de La Liga op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Girona vs Elche Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Girona - Elche gespeeld in de La Liga op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Girona tegen Elche?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Girona tegen Elche te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Girona vs Elche?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl