Girona vs Mallorca

Girona vs MallorcaGironaMallorca

⚽ 2023-09-23 – La Liga

 

Girona vs Mallorca Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Girona en Mallorca wordt op 2023-09-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 12:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Míchel heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mallorca 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Girona vs Mallorca, behaalde Girona 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Mallorca uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Girona: Portu(1 goals/match);
  • voor Mallorca: n/a

Girona vs Mallorca Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Girona en Mallorca:

Datum Uitslagen
2023-05-04 Girona 2 – 1 Mallorca
2022-09-03 Mallorca 1 – 1 Girona
2021-01-30 Mallorca 1 – 0 Girona
2020-11-14 Girona 0 – 1 Mallorca

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Girona vs Mallorca H2H pagina aan.

Girona vs Mallorca voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Girona vs Mallorca Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Girona - Mallorca gespeeld in de La Liga op 2023-09-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Girona vs Mallorca Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Girona - Mallorca gespeeld in de La Liga op 2023-09-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Girona tegen Mallorca?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Girona tegen Mallorca te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Girona vs Mallorca?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd