Golden State Warriors vs Houston Rockets

Golden State Warriors vs Houston RocketsGolden State WarriorsHouston Rockets

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Golden State Warriors vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Golden State Warriors tegen Houston Rockets in de NBA begint om 04:00 op 2023-11-21. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 14 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.6 procent winstpercentage heeft uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Golden State Warriors met 1 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 0 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 4.1 punten heeft:

  • Golden State Warriors: 113.4 gemiddelde punten voor, 113.4 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 109.9 gemiddelde punten voor, 105.8 gemiddelde punten tegen

Golden State Warriors vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Golden State Warriors en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2023-10-30 Houston Rockets 95 – 106 Golden State Warriors
2023-07-13 Golden State Warriors 101 – 118 Houston Rockets
2023-03-21 Houston Rockets 108 – 121 Golden State Warriors
2023-02-25 Golden State Warriors 116 – 101 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Golden State Warriors tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Golden State Warriors en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Golden State Warriors tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Golden State Warriors vs Houston Rockets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd