Groningen vs Ajax

Groningen vs AjaxGroningenAjax

⚽ 2023-05-14 – Eredivisie

 

Groningen vs Ajax Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Groningen en Ajax wordt op 2023-05-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. van der Ree heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Ajax 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Groningen vs Ajax, behaalde Groningen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Ajax uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Groningen: n/a
  • voor Ajax: n/a

Groningen vs Ajax Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Groningen en Ajax:

Datum Uitslagen
2022-08-14 Ajax 6 – 1 Groningen
2022-04-02 Groningen 1 – 3 Ajax
2021-09-25 Ajax 3 – 0 Groningen
2021-03-07 Ajax 3 – 1 Groningen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Groningen vs Ajax H2H pagina aan.

Groningen vs Ajax voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Groningen vs Ajax Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Groningen - Ajax gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Groningen vs Ajax Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Groningen - Ajax gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Groningen tegen Ajax?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Groningen tegen Ajax te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Groningen vs Ajax?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,