Heerenveen vs Emmen

Heerenveen vs EmmenHeerenveenEmmen

⚽ 2023-04-22 – Eredivisie

 

Heerenveen vs Emmen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heerenveen en Emmen wordt op 2023-04-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 16:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach K. van Wonderen heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Emmen 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heerenveen vs Emmen, behaalde Heerenveen 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Emmen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heerenveen: n/a
  • voor Emmen: n/a

Heerenveen vs Emmen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heerenveen en Emmen:

Datum Uitslagen
2022-10-02 Emmen 0 – 0 Heerenveen
2021-05-13 Emmen 3 – 1 Heerenveen
2021-01-20 Emmen 1 – 2 Heerenveen
2020-10-24 Heerenveen 4 – 0 Emmen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heerenveen vs Emmen H2H pagina aan.

Heerenveen vs Emmen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heerenveen vs Emmen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heerenveen - Emmen gespeeld in de Eredivisie op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heerenveen vs Emmen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heerenveen - Emmen gespeeld in de Eredivisie op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heerenveen tegen Emmen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heerenveen tegen Emmen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heerenveen vs Emmen?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl