Heidenheim vs Hoffenheim

Heidenheim vs HoffenheimHeidenheimHoffenheim

⚽ 2023-08-26 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Hoffenheim Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heidenheim en Hoffenheim wordt op 2023-08-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Schmidt heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hoffenheim 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heidenheim vs Hoffenheim, behaalde Heidenheim 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Hoffenheim uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heidenheim: n/a
  • voor Hoffenheim: O. Kabak(1 goals/match);

Heidenheim vs Hoffenheim Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heidenheim en Hoffenheim:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heidenheim vs Hoffenheim H2H pagina aan.

Heidenheim vs Hoffenheim voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heidenheim vs Hoffenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Hoffenheim gespeeld in de Bundesliga op 2023-08-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heidenheim vs Hoffenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Hoffenheim gespeeld in de Bundesliga op 2023-08-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heidenheim tegen Hoffenheim?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heidenheim tegen Hoffenheim te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heidenheim vs Hoffenheim?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl