Heracles vs Twente

Heracles vs TwenteHeraclesTwente

⚽ 2023-10-22 – Eredivisie

 

Heracles vs Twente Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heracles en Twente wordt op 2023-10-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Lammers heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Twente 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heracles vs Twente, behaalde Heracles 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Twente uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heracles: n/a
  • voor Twente: n/a

Heracles vs Twente Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heracles en Twente:

Datum Uitslagen
2022-04-30 Heracles 1 – 1 Twente
2021-11-05 Twente 1 – 0 Heracles
2021-05-08 Twente 1 – 1 Heracles
2021-02-27 Heracles 2 – 2 Twente

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heracles vs Twente H2H pagina aan.

Heracles vs Twente voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heracles vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heracles - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heracles vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heracles - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heracles tegen Twente?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heracles tegen Twente te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heracles vs Twente?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd