Heracles vs Utrecht

Heracles vs UtrechtHeraclesUtrecht

⚽ 2023-09-16 – Eredivisie

 

Heracles vs Utrecht Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heracles en Utrecht wordt op 2023-09-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Lammers heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Utrecht 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heracles vs Utrecht, behaalde Heracles 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Utrecht uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heracles: M. Sankoh(1 goals/match);
  • voor Utrecht: n/a

Heracles vs Utrecht Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heracles en Utrecht:

Datum Uitslagen
2022-02-11 Heracles 1 – 0 Utrecht
2021-11-28 Utrecht 1 – 0 Heracles
2020-11-01 Heracles 4 – 1 Utrecht
2019-12-15 Heracles 1 – 3 Utrecht

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heracles vs Utrecht H2H pagina aan.

Heracles vs Utrecht voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heracles vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heracles - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heracles vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heracles - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heracles tegen Utrecht?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heracles tegen Utrecht te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heracles vs Utrecht?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl