Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder

Houston Rockets vs Oklahoma City ThunderHouston RocketsOklahoma City Thunder

🏀 2023-02-02 – NBA

 

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen Oklahoma City Thunder in de NBA begint om 02:00 op 2023-02-02. De thuisploeg komt met 12 overwinningen uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden, terwijl Oklahoma City Thunder een 0.48 procent winstpercentage heeft uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 3 overwinningen thuis, terwijl Oklahoma City Thunder 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -7.5 punten, terwijl Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1 punten heeft:

  • Houston Rockets: 109.6 gemiddelde punten voor, 117.1 gemiddelde punten tegen
  • Oklahoma City Thunder: 116.9 gemiddelde punten voor, 115.9 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en Oklahoma City Thunder:

Datum Uitslagen
2022-11-27 Houston Rockets 118 – 105 Oklahoma City Thunder
2022-07-10 Houston Rockets 90 – 88 Oklahoma City Thunder
2021-12-02 Oklahoma City Thunder 110 – 114 Houston Rockets
2021-11-30 Houston Rockets 102 – 89 Oklahoma City Thunder

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen Oklahoma City Thunder wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en Oklahoma City Thunder en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-02-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-02-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen Oklahoma City Thunder?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Oklahoma City Thunder, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs Oklahoma City Thunder?

Geplaatst in NBA Getagd met ,