Houston Rockets vs Sacramento Kings

Houston Rockets vs Sacramento KingsHouston RocketsSacramento Kings

🏀 2023-11-07 – NBA

 

Houston Rockets vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-07. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.4 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 1 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -3.6 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van -1.2 punten heeft:

  • Houston Rockets: 107.6 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 113.2 gemiddelde punten voor, 114.4 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2023-11-05 Houston Rockets 107 – 89 Sacramento Kings
2023-02-09 Houston Rockets 128 – 130 Sacramento Kings
2023-02-07 Houston Rockets 120 – 140 Sacramento Kings
2023-01-14 Sacramento Kings 139 – 114 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd