Indiana Pacers vs Chicago Bulls

Indiana Pacers vs Chicago BullsIndiana PacersChicago Bulls

🏀 2023-02-16 – NBA

 

Indiana Pacers vs Chicago Bulls Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Chicago Bulls in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-16. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden, terwijl Chicago Bulls een 0.456 procent winstpercentage heeft uit de laatste 57 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 1 overwinningen thuis, terwijl Chicago Bulls 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.7 punten, terwijl Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 114.5 gemiddelde punten voor, 117.2 gemiddelde punten tegen
  • Chicago Bulls: 113.3 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Chicago Bulls Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Chicago Bulls:

Datum Uitslagen
2023-01-25 Indiana Pacers 116 – 110 Chicago Bulls
2022-10-27 Chicago Bulls 124 – 109 Indiana Pacers
2022-02-05 Indiana Pacers 115 – 122 Chicago Bulls
2021-12-31 Indiana Pacers 106 – 108 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Chicago Bulls wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Chicago Bulls Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Chicago Bulls en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-02-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-02-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Chicago Bulls?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Chicago Bulls, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Chicago Bulls?

Geplaatst in NBA Getagd met ,