Indiana Pacers vs Detroit Pistons

Indiana Pacers vs Detroit PistonsIndiana PacersDetroit Pistons

🏀 2023-04-08 – NBA

 

Indiana Pacers vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 00:00 op 2023-04-08. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.2 procent winstpercentage heeft uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 2 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -3.2 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -8.3 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 116 gemiddelde punten voor, 119.2 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 110.5 gemiddelde punten voor, 118.8 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2023-03-13 Detroit Pistons 117 – 97 Indiana Pacers
2023-03-12 Detroit Pistons 115 – 121 Indiana Pacers
2022-10-23 Indiana Pacers 124 – 115 Detroit Pistons
2022-07-13 Indiana Pacers 101 – 87 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Detroit Pistons?

Geplaatst in NBA Getagd met ,