Indiana Pacers vs Orlando Magic

Indiana Pacers vs Orlando MagicIndiana PacersOrlando Magic

🏀 2023-11-19 – NBA

 

Indiana Pacers vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Orlando Magic in de NBA begint om 23:00 op 2023-11-19. De thuisploeg komt met 7 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 0.545 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 1 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van 3.1 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 1.7 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 126.5 gemiddelde punten voor, 123.4 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 108.3 gemiddelde punten voor, 106.6 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2023-07-11 Orlando Magic 85 – 108 Indiana Pacers
2023-02-26 Orlando Magic 108 – 121 Indiana Pacers
2023-01-26 Orlando Magic 126 – 120 Indiana Pacers
2022-11-22 Indiana Pacers 123 – 102 Orlando Magic

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-11-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-11-19 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Orlando Magic?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd