Indiana Pacers vs Utah Jazz

Indiana Pacers vs Utah JazzIndiana PacersUtah Jazz

🏀 2023-02-14 – NBA

 

Indiana Pacers vs Utah Jazz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Utah Jazz in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-14. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden, terwijl Utah Jazz een 0.483 procent winstpercentage heeft uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 1 overwinningen thuis, terwijl Utah Jazz 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.7 punten, terwijl Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 114.4 gemiddelde punten voor, 117.1 gemiddelde punten tegen
  • Utah Jazz: 117.6 gemiddelde punten voor, 117.2 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Utah Jazz Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Utah Jazz:

Datum Uitslagen
2022-12-03 Utah Jazz 139 – 119 Indiana Pacers
2022-01-09 Indiana Pacers 125 – 113 Utah Jazz
2021-11-12 Utah Jazz 100 – 111 Indiana Pacers
2021-04-16 Utah Jazz 119 – 111 Indiana Pacers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Utah Jazz wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Utah Jazz Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Utah Jazz en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Utah Jazz?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Utah Jazz, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Utah Jazz?

Geplaatst in NBA Getagd met ,