Internazionale vs Fiorentina

Internazionale vs FiorentinaInternazionaleFiorentina

⚽ 2023-09-03 – Serie A

 

Internazionale vs Fiorentina Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Internazionale en Fiorentina wordt op 2023-09-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Inzaghi heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fiorentina 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Internazionale vs Fiorentina, behaalde Internazionale 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Fiorentina uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Internazionale: L. Martínez(2 goals/match);
  • voor Fiorentina: C. Biraghi(1 goals/match);N. González(1 goals/match);

Internazionale vs Fiorentina Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Internazionale en Fiorentina:

Datum Uitslagen
2023-05-24 Fiorentina 1 – 2 Internazionale
2023-04-01 Internazionale 0 – 1 Fiorentina
2022-10-22 Fiorentina 3 – 4 Internazionale
2022-03-19 Internazionale 1 – 1 Fiorentina

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Internazionale vs Fiorentina H2H pagina aan.

Internazionale vs Fiorentina voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Internazionale vs Fiorentina Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Internazionale - Fiorentina gespeeld in de Serie A op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Internazionale vs Fiorentina Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Internazionale - Fiorentina gespeeld in de Serie A op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Internazionale tegen Fiorentina?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Internazionale tegen Fiorentina te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Internazionale vs Fiorentina?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,

Verifieer je leeftijd