Juventus vs Bologna

Juventus vs BolognaJuventusBologna

⚽ 2023-08-27 – Serie A

 

Juventus vs Bologna Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Juventus en Bologna wordt op 2023-08-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Allegri heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bologna 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Juventus vs Bologna, behaalde Juventus 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Bologna uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Juventus: A. Rabiot(1 goals/match);D. Vlahović(1 goals/match);F. Chiesa(1 goals/match);
  • voor Bologna: n/a

Juventus vs Bologna Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Juventus en Bologna:

Datum Uitslagen
2023-04-30 Bologna 1 – 1 Juventus
2022-10-02 Juventus 3 – 0 Bologna
2022-04-16 Juventus 1 – 1 Bologna
2021-12-18 Bologna 0 – 2 Juventus

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Juventus vs Bologna H2H pagina aan.

Juventus vs Bologna voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Juventus vs Bologna Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Juventus - Bologna gespeeld in de Serie A op 2023-08-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Juventus vs Bologna Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Juventus - Bologna gespeeld in de Serie A op 2023-08-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Juventus tegen Bologna?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Juventus tegen Bologna te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Juventus vs Bologna?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl