Lazio vs Lecce

Lazio vs LecceLazioLecce

⚽ 2023-05-12 – Serie A

 

Lazio vs Lecce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lazio en Lecce wordt op 2023-05-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Sarri heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lecce 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lazio vs Lecce, behaalde Lazio 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Lecce uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lazio: n/a
  • voor Lecce: n/a

Lazio vs Lecce Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lazio en Lecce:

Datum Uitslagen
2023-01-04 Lecce 2 – 1 Lazio
2020-07-07 Lecce 2 – 1 Lazio
2019-11-10 Lazio 4 – 2 Lecce
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lazio vs Lecce H2H pagina aan.

Lazio vs Lecce voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lazio vs Lecce Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lazio - Lecce gespeeld in de Serie A op 2023-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lazio vs Lecce Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lazio - Lecce gespeeld in de Serie A op 2023-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lazio tegen Lecce?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lazio tegen Lecce te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lazio vs Lecce?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl