Le Havre vs Clermont

Le Havre vs ClermontLe HavreClermont

⚽ 2023-09-24 – Ligue 1

 

Le Havre vs Clermont Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Le Havre en Clermont wordt op 2023-09-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Elsner heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Clermont 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Le Havre vs Clermont, behaalde Le Havre 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Clermont uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Le Havre: n/a
  • voor Clermont: n/a

Le Havre vs Clermont Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Le Havre en Clermont:

Datum Uitslagen
2021-04-17 Clermont 1 – 1 Le Havre
2020-12-14 Le Havre 0 – 0 Clermont
2019-12-13 Clermont 2 – 1 Le Havre
2019-01-28 Clermont 0 – 0 Le Havre

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Le Havre vs Clermont H2H pagina aan.

Le Havre vs Clermont voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Le Havre vs Clermont Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Le Havre - Clermont gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Le Havre vs Clermont Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Le Havre - Clermont gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Le Havre tegen Clermont?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Le Havre tegen Clermont te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Le Havre vs Clermont?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,

Verifieer je leeftijd