Le Havre vs Lorient

Le Havre vs LorientLe HavreLorient

⚽ 2023-09-03 – Ligue 1

 

Le Havre vs Lorient Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Le Havre en Lorient wordt op 2023-09-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Elsner heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lorient 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Le Havre vs Lorient, behaalde Le Havre 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Lorient uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Le Havre: n/a
  • voor Lorient: n/a

Le Havre vs Lorient Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Le Havre en Lorient:

Datum Uitslagen
2019-10-19 Le Havre 2 – 2 Lorient
2019-05-17 Le Havre 2 – 3 Lorient
2018-07-28 Lorient 0 – 0 Le Havre
2018-03-05 Lorient 1 – 0 Le Havre

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Le Havre vs Lorient H2H pagina aan.

Le Havre vs Lorient voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Le Havre vs Lorient Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Le Havre - Lorient gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Le Havre vs Lorient Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Le Havre - Lorient gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Le Havre tegen Lorient?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Le Havre tegen Lorient te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Le Havre vs Lorient?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl