Lecce vs Roma

Lecce vs RomaLecceRoma

⚽ 2023-02-11 – Serie A

 

Lecce vs Roma Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lecce en Roma wordt op 2023-02-11 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Baroni heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Roma 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lecce vs Roma, behaalde Lecce 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Roma uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lecce: n/a
  • voor Roma: n/a

Lecce vs Roma Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lecce en Roma:

Datum Uitslagen
2022-10-09 Roma 2 – 1 Lecce
2022-01-20 Roma 3 – 1 Lecce
2020-02-23 Roma 4 – 0 Lecce
2019-09-29 Lecce 0 – 1 Roma

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lecce vs Roma H2H pagina aan.

Lecce vs Roma voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lecce vs Roma Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lecce - Roma gespeeld in de Serie A op 2023-02-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lecce vs Roma Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lecce - Roma gespeeld in de Serie A op 2023-02-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lecce tegen Roma?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lecce tegen Roma te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lecce vs Roma?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,