Lecce vs Spezia

Lecce vs SpeziaLecceSpezia

⚽ 2023-05-21 – Serie A

 

Lecce vs Spezia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lecce en Spezia wordt op 2023-05-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 10:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Baroni heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Spezia 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lecce vs Spezia, behaalde Lecce 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Spezia uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lecce: n/a
  • voor Spezia: n/a

Lecce vs Spezia Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lecce en Spezia:

Datum Uitslagen
2023-01-08 Spezia 0 – 0 Lecce
2021-12-16 Spezia 0 – 2 Lecce
2019-05-11 Lecce 2 – 1 Spezia
2018-12-30 Spezia 1 – 1 Lecce

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lecce vs Spezia H2H pagina aan.

Lecce vs Spezia voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lecce vs Spezia Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lecce - Spezia gespeeld in de Serie A op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lecce vs Spezia Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lecce - Spezia gespeeld in de Serie A op 2023-05-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lecce tegen Spezia?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lecce tegen Spezia te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lecce vs Spezia?

Geplaatst in Serie A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl