Lens vs Ajaccio

Lens vs AjaccioLensAjaccio

⚽ 2023-05-27 – Ligue 1

 

Lens vs Ajaccio Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lens en Ajaccio wordt op 2023-05-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Haise heeft 5 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Ajaccio 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lens vs Ajaccio, behaalde Lens 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Ajaccio uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lens: n/a
  • voor Ajaccio: n/a

Lens vs Ajaccio Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lens en Ajaccio:

Datum Uitslagen
2022-08-14 Ajaccio 0 – 0 Lens
2019-12-14 Ajaccio 1 – 2 Lens
2019-05-10 Ajaccio 0 – 2 Lens
2018-12-22 Lens 1 – 2 Ajaccio

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lens vs Ajaccio H2H pagina aan.

Lens vs Ajaccio voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lens vs Ajaccio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Ajaccio gespeeld in de Ligue 1 op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lens vs Ajaccio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Ajaccio gespeeld in de Ligue 1 op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lens tegen Ajaccio?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lens tegen Ajaccio te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lens vs Ajaccio?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl