Lens vs Metz

Lens vs MetzLensMetz

⚽ 2023-09-16 – Ligue 1

 

Lens vs Metz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lens en Metz wordt op 2023-09-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Haise heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Metz 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lens vs Metz, behaalde Lens 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Metz uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lens: n/a
  • voor Metz: A. Jallow(1 goals/match);

Lens vs Metz Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lens en Metz:

Datum Uitslagen
2022-03-13 Metz 0 – 0 Lens
2021-10-24 Lens 4 – 1 Metz
2021-03-14 Lens 2 – 2 Metz
2020-12-19 Metz 2 – 0 Lens

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lens vs Metz H2H pagina aan.

Lens vs Metz voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lens vs Metz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Metz gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lens vs Metz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Metz gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lens tegen Metz?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lens tegen Metz te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lens vs Metz?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,

Verifieer je leeftijd