Lille vs Nantes

Lille vs NantesLilleNantes

⚽ 2023-08-20 – Ligue 1

 

Lille vs Nantes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lille en Nantes wordt op 2023-08-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 11:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Paulo Fonseca heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Nantes 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lille vs Nantes, behaalde Lille 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Nantes uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lille: B. Diakité(1 goals/match);
  • voor Nantes: Mostafa Mohamed(1 goals/match);

Lille vs Nantes Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lille en Nantes:

Datum Uitslagen
2023-05-27 Lille 2 – 1 Nantes
2022-08-12 Nantes 1 – 1 Lille
2022-03-19 Nantes 0 – 1 Lille
2021-11-27 Lille 1 – 1 Nantes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lille vs Nantes H2H pagina aan.

Lille vs Nantes voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lille vs Nantes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lille - Nantes gespeeld in de Ligue 1 op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lille vs Nantes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lille - Nantes gespeeld in de Ligue 1 op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lille tegen Nantes?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lille tegen Nantes te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lille vs Nantes?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl