Liverpool vs Nottingham Forest

Liverpool vs Nottingham ForestLiverpoolNottingham Forest

⚽ 2023-04-22 – Premier League

 

Liverpool vs Nottingham Forest Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Liverpool en Nottingham Forest wordt op 2023-04-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Klopp heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Nottingham Forest 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Liverpool vs Nottingham Forest, behaalde Liverpool 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Nottingham Forest uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Liverpool: n/a
  • voor Nottingham Forest: n/a

Liverpool vs Nottingham Forest Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Liverpool en Nottingham Forest:

Datum Uitslagen
2022-10-22 Nottingham Forest 1 – 0 Liverpool
2022-03-20 Nottingham Forest 0 – 1 Liverpool
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Liverpool vs Nottingham Forest H2H pagina aan.

Liverpool vs Nottingham Forest voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Liverpool vs Nottingham Forest Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Liverpool - Nottingham Forest gespeeld in de Premier League op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Liverpool vs Nottingham Forest Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Liverpool - Nottingham Forest gespeeld in de Premier League op 2023-04-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Liverpool tegen Nottingham Forest?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Liverpool tegen Nottingham Forest te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Liverpool vs Nottingham Forest?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl