Lorient vs Monaco

Lorient vs MonacoLorientMonaco

⚽ 2023-09-17 – Ligue 1

 

Lorient vs Monaco Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lorient en Monaco wordt op 2023-09-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 11:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Le Bris heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Monaco 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lorient vs Monaco, behaalde Lorient 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Monaco uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lorient: n/a
  • voor Monaco: W. Ben Yedder(1 goals/match);

Lorient vs Monaco Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lorient en Monaco:

Datum Uitslagen
2023-04-16 Monaco 3 – 1 Lorient
2023-01-11 Lorient 2 – 2 Monaco
2022-02-13 Monaco 0 – 0 Lorient
2021-08-13 Lorient 1 – 0 Monaco

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lorient vs Monaco H2H pagina aan.

Lorient vs Monaco voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lorient vs Monaco Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lorient - Monaco gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lorient vs Monaco Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lorient - Monaco gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lorient tegen Monaco?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lorient tegen Monaco te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lorient vs Monaco?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl