Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets

Los Angeles Clippers vs Denver NuggetsLos Angeles ClippersDenver Nuggets

🏀 2023-01-14 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 04:00 op 2023-01-14. De thuisploeg komt met 22 overwinningen uit de laatste 43 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.683 procent winstpercentage heeft uit de laatste 41 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Clippers met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 3 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van -0.8 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 3.8 punten heeft:

  • Los Angeles Clippers: 109.2 gemiddelde punten voor, 110 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 117 gemiddelde punten voor, 113.2 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Clippers en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2023-01-06 Denver Nuggets 122 – 91 Los Angeles Clippers
2022-11-26 Los Angeles Clippers 104 – 114 Denver Nuggets
2022-10-13 Los Angeles Clippers 115 – 126 Denver Nuggets
2022-07-14 Los Angeles Clippers 75 – 80 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Clippers tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Clippers en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-01-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2023-01-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Clippers tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Clippers vs Denver Nuggets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,