Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves

Los Angeles Clippers vs Minnesota TimberwolvesLos Angeles ClippersMinnesota Timberwolves

🏀 2023-03-01 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Minnesota Timberwolves in de NBA begint om 04:00 op 2023-03-01. De thuisploeg komt met 33 overwinningen uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden, terwijl Minnesota Timberwolves een 0.492 procent winstpercentage heeft uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Clippers met 1 overwinningen thuis, terwijl Minnesota Timberwolves 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 0.2 punten, terwijl Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van -0.2 punten heeft:

  • Los Angeles Clippers: 112.7 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen
  • Minnesota Timberwolves: 115.5 gemiddelde punten voor, 115.7 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Clippers en Minnesota Timberwolves:

Datum Uitslagen
2023-01-07 Minnesota Timberwolves 128 – 115 Los Angeles Clippers
2022-12-15 Los Angeles Clippers 99 – 88 Minnesota Timberwolves
2022-10-10 Los Angeles Clippers 117 – 119 Minnesota Timberwolves
2022-04-13 Minnesota Timberwolves 109 – 104 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Clippers tegen Minnesota Timberwolves wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Clippers en Minnesota Timberwolves en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-03-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2023-03-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Clippers tegen Minnesota Timberwolves?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Minnesota Timberwolves, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves?

Geplaatst in NBA Getagd met ,