Los Angeles Clippers vs New York Knicks

Los Angeles Clippers vs New York KnicksLos Angeles ClippersNew York Knicks

🏀 2023-03-11 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Clippers tegen New York Knicks in de NBA begint om 22:00 op 2023-03-11. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.582 procent winstpercentage heeft uit de laatste 67 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Clippers met 0 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van -0.2 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 2.9 punten heeft:

  • Los Angeles Clippers: 112.6 gemiddelde punten voor, 112.8 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 115.3 gemiddelde punten voor, 112.4 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Clippers vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Clippers en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2023-02-05 New York Knicks – Los Angeles Clippers
2022-03-07 Los Angeles Clippers 93 – 116 New York Knicks
2022-01-23 New York Knicks 110 – 102 Los Angeles Clippers
2021-05-09 Los Angeles Clippers 100 – 106 New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Clippers tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Clippers vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Clippers en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Clippers vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-03-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Clippers vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen New York Knicks die in de NBA op 2023-03-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Clippers tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Clippers vs New York Knicks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,