Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers

Los Angeles Clippers vs Portland Trail BlazersLos Angeles ClippersPortland Trail Blazers

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Portland Trail Blazers in de NBA begint om 03:30 op 2023-10-26. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden, terwijl Portland Trail Blazers een 0.25 procent winstpercentage heeft uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Clippers met 2 overwinningen thuis, terwijl Portland Trail Blazers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 0 punten, terwijl Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van 3.2 punten heeft:

  • Los Angeles Clippers: 101.3 gemiddelde punten voor, 101.3 gemiddelde punten tegen
  • Portland Trail Blazers: 114 gemiddelde punten voor, 110.8 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Clippers en Portland Trail Blazers:

Datum Uitslagen
2023-04-08 Los Angeles Clippers 136 – 125 Portland Trail Blazers
2023-03-20 Portland Trail Blazers 102 – 117 Los Angeles Clippers
2022-11-30 Portland Trail Blazers 112 – 118 Los Angeles Clippers
2022-10-04 Los Angeles Clippers 102 – 97 Portland Trail Blazers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Clippers tegen Portland Trail Blazers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Clippers en Portland Trail Blazers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-10-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-10-26 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Clippers tegen Portland Trail Blazers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Portland Trail Blazers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd