Los Angeles Lakers vs Houston Rockets

Los Angeles Lakers vs Houston RocketsLos Angeles LakersHouston Rockets

🏀 2023-01-17 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Houston Rockets in de NBA begint om 04:30 op 2023-01-17. De thuisploeg komt met 19 overwinningen uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.238 procent winstpercentage heeft uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Lakers met 2 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -1.3 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -7.6 punten heeft:

  • Los Angeles Lakers: 116.6 gemiddelde punten voor, 117.9 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 109.3 gemiddelde punten voor, 116.9 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Lakers en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2022-03-10 Houston Rockets 139 – 130 Los Angeles Lakers
2021-12-29 Houston Rockets 123 – 132 Los Angeles Lakers
2021-11-03 Los Angeles Lakers 119 – 117 Houston Rockets
2021-11-01 Los Angeles Lakers 95 – 85 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Lakers tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Lakers en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-01-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-01-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Lakers tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Lakers vs Houston Rockets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,