Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks

Los Angeles Lakers vs Milwaukee BucksLos Angeles LakersMilwaukee Bucks

🏀 2023-02-10 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 04:00 op 2023-02-10. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 55 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.685 procent winstpercentage heeft uit de laatste 54 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Lakers met 0 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -1.3 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 2.7 punten heeft:

  • Los Angeles Lakers: 117.3 gemiddelde punten voor, 118.6 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 114.5 gemiddelde punten voor, 111.8 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Lakers en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2022-12-03 Milwaukee Bucks 129 – 133 Los Angeles Lakers
2022-02-09 Los Angeles Lakers 116 – 131 Milwaukee Bucks
2021-11-18 Milwaukee Bucks 109 – 102 Los Angeles Lakers
2021-04-01 Los Angeles Lakers 97 – 112 Milwaukee Bucks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Lakers tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Lakers en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-02-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-02-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Lakers tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,