Los Angeles Lakers vs Orlando Magic

Los Angeles Lakers vs Orlando MagicLos Angeles LakersOrlando Magic

🏀 2023-10-31 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Orlando Magic in de NBA begint om 03:30 op 2023-10-31. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 1 procent winstpercentage heeft uit de laatste 2 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Lakers met 2 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -3.5 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 17.5 punten heeft:

  • Los Angeles Lakers: 103.5 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 109 gemiddelde punten voor, 91.5 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Lakers vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Lakers en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2023-03-20 Los Angeles Lakers 111 – 105 Orlando Magic
2022-12-28 Orlando Magic 110 – 129 Los Angeles Lakers
2022-01-22 Orlando Magic 105 – 116 Los Angeles Lakers
2021-12-13 Los Angeles Lakers 106 – 94 Orlando Magic

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Lakers tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Lakers vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Lakers en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Lakers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-10-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Lakers vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Orlando Magic die in de NBA op 2023-10-31 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Lakers tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Lakers vs Orlando Magic?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd