Los Angeles Lakers vs Utah Jazz

Los Angeles Lakers vs Utah JazzLos Angeles LakersUtah Jazz

🏀 2023-04-09 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Utah Jazz in de NBA begint om 20:30 op 2023-04-09. De thuisploeg komt met 42 overwinningen uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden, terwijl Utah Jazz een 0.45 procent winstpercentage heeft uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Lakers met 0 overwinningen thuis, terwijl Utah Jazz 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten, terwijl Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -0.8 punten heeft:

  • Los Angeles Lakers: 117 gemiddelde punten voor, 116.6 gemiddelde punten tegen
  • Utah Jazz: 117.1 gemiddelde punten voor, 117.9 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Lakers en Utah Jazz:

Datum Uitslagen
2023-04-05 Utah Jazz 133 – 135 Los Angeles Lakers
2022-11-08 Utah Jazz 139 – 116 Los Angeles Lakers
2022-11-05 Los Angeles Lakers 116 – 130 Utah Jazz
2022-04-01 Utah Jazz 122 – 109 Los Angeles Lakers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Lakers tegen Utah Jazz wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Lakers en Utah Jazz en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-04-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-04-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Lakers tegen Utah Jazz?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Utah Jazz, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Lakers vs Utah Jazz?

Geplaatst in NBA Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl