Lyon-Villeurbanne vs Baskonia

Lyon-Villeurbanne vs BaskoniaLyon-VilleurbanneBaskonia

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Baskonia in de Euroleague begint om 19:00 op 2023-11-17. De thuisploeg komt met 7 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Baskonia een 0.444 procent winstpercentage heeft uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Lyon-Villeurbanne met 1 overwinningen thuis, terwijl Baskonia 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 5.9 punten, terwijl Baskonia een gemiddeld puntenverschil van -2.2 punten heeft:

  • Lyon-Villeurbanne: 83.6 gemiddelde punten voor, 77.7 gemiddelde punten tegen
  • Baskonia: 83.8 gemiddelde punten voor, 86.0 gemiddelde punten tegen

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Lyon-Villeurbanne en Baskonia:

Datum Uitslagen
2023-04-06 Baskonia 120 – 100 Lyon-Villeurbanne
2022-10-28 Lyon-Villeurbanne 87 – 61 Baskonia
2022-03-10 Lyon-Villeurbanne 69 – 72 Baskonia
2021-12-09 Baskonia 91 – 66 Lyon-Villeurbanne

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Lyon-Villeurbanne tegen Baskonia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Lyon-Villeurbanne en Baskonia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Baskonia die in de Euroleague op 2023-11-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Lyon-Villeurbanne vs Baskonia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Baskonia die in de Euroleague op 2023-11-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Lyon-Villeurbanne tegen Baskonia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Baskonia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lyon-Villeurbanne vs Baskonia?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd