Lyon-Villeurbanne vs Partizan

Lyon-Villeurbanne vs PartizanLyon-VilleurbannePartizan

🏀 2023-10-12 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Partizan in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-10-12. De thuisploeg komt met 4 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl Partizan een procent winstpercentage heeft uit de laatste gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Lyon-Villeurbanne met 1 overwinningen thuis, terwijl Partizan 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 8.5 punten, terwijl Partizan een gemiddeld puntenverschil van punten heeft:

  • Lyon-Villeurbanne: 84.7 gemiddelde punten voor, 76.2 gemiddelde punten tegen
  • Partizan: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Lyon-Villeurbanne en Partizan:

Datum Uitslagen
2023-01-31 Partizan 92 – 71 Lyon-Villeurbanne
2022-12-13 Lyon-Villeurbanne 91 – 87 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Lyon-Villeurbanne tegen Partizan wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Lyon-Villeurbanne en Partizan en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Partizan die in de Euroleague op 2023-10-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Partizan die in de Euroleague op 2023-10-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Lyon-Villeurbanne tegen Partizan?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Partizan, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lyon-Villeurbanne vs Partizan?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd