Lyon-Villeurbanne vs Valencia

Lyon-Villeurbanne vs ValenciaLyon-VilleurbanneValencia

🏀 2023-01-13 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Valencia in de Euroleague begint om 19:00 op 2023-01-13. De thuisploeg komt met 26 overwinningen uit de laatste 34 gespeelde wedstrijden, terwijl Valencia een 0.467 procent winstpercentage heeft uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Lyon-Villeurbanne met 1 overwinningen thuis, terwijl Valencia 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 8.2 punten, terwijl Valencia een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten heeft:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gemiddelde punten voor, 77.7 gemiddelde punten tegen
  • Valencia: 85.0 gemiddelde punten voor, 84.4 gemiddelde punten tegen

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Lyon-Villeurbanne en Valencia:

Datum Uitslagen
2022-10-14 Valencia 76 – 77 Lyon-Villeurbanne
2021-01-21 Lyon-Villeurbanne 90 – 77 Valencia
2020-10-01 Valencia 65 – 63 Lyon-Villeurbanne
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Lyon-Villeurbanne tegen Valencia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Lyon-Villeurbanne en Valencia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Valencia die in de Euroleague op 2023-01-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Lyon-Villeurbanne vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Valencia die in de Euroleague op 2023-01-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Lyon-Villeurbanne tegen Valencia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Valencia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lyon-Villeurbanne vs Valencia?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,