Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna

Lyon-Villeurbanne vs Virtus BolognaLyon-VilleurbanneVirtus Bologna

🏀 2023-10-27 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Virtus Bologna in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-10-27. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 8 gespeelde wedstrijden, terwijl Virtus Bologna een 1.000 procent winstpercentage heeft uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Lyon-Villeurbanne met 0 overwinningen thuis, terwijl Virtus Bologna 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 6.5 punten, terwijl Virtus Bologna een gemiddeld puntenverschil van 16.5 punten heeft:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.3 gemiddelde punten voor, 78.8 gemiddelde punten tegen
  • Virtus Bologna: 91.5 gemiddelde punten voor, 75.0 gemiddelde punten tegen

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Lyon-Villeurbanne en Virtus Bologna:

Datum Uitslagen
2023-02-03 Lyon-Villeurbanne 64 – 77 Virtus Bologna
2022-11-04 Virtus Bologna 79 – 84 Lyon-Villeurbanne
n/a n/a
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Lyon-Villeurbanne tegen Virtus Bologna wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Lyon-Villeurbanne en Virtus Bologna en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Virtus Bologna die in de Euroleague op 2023-10-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Virtus Bologna die in de Euroleague op 2023-10-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Lyon-Villeurbanne tegen Virtus Bologna?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Virtus Bologna, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd