Maccabi Tel Aviv vs Valencia

Maccabi Tel Aviv vs ValenciaMaccabi Tel AvivValencia

🏀 2023-10-18 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Maccabi Tel Aviv tegen Valencia in de Euroleague begint om 18:30 op 2023-10-18. De thuisploeg komt met 19 overwinningen uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden, terwijl Valencia een 0.800 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Maccabi Tel Aviv met 2 overwinningen thuis, terwijl Valencia 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Maccabi Tel Aviv een gemiddeld puntenverschil van 16.3 punten, terwijl Valencia een gemiddeld puntenverschil van 3.6 punten heeft:

  • Maccabi Tel Aviv: 92.5 gemiddelde punten voor, 76.2 gemiddelde punten tegen
  • Valencia: 81.4 gemiddelde punten voor, 77.8 gemiddelde punten tegen

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Maccabi Tel Aviv en Valencia:

Datum Uitslagen
2023-02-02 Valencia 93 – 94 Maccabi Tel Aviv
2022-12-08 Maccabi Tel Aviv 84 – 68 Valencia
2021-03-04 Maccabi Tel Aviv 84 – 72 Valencia
2020-11-20 Valencia 82 – 80 Maccabi Tel Aviv

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Maccabi Tel Aviv tegen Valencia wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Maccabi Tel Aviv en Valencia en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Maccabi Tel Aviv tegen Valencia die in de Euroleague op 2023-10-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Maccabi Tel Aviv vs Valencia Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Maccabi Tel Aviv tegen Valencia die in de Euroleague op 2023-10-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Maccabi Tel Aviv tegen Valencia?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Maccabi Tel Aviv tegen Valencia, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Maccabi Tel Aviv vs Valencia?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd