Manchester City vs AFC Bournemouth

Manchester City vs AFC BournemouthManchester CityAFC Bournemouth

⚽ 2023-11-04 – Premier League

 

Manchester City vs AFC Bournemouth Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Manchester City en AFC Bournemouth wordt op 2023-11-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Pep Guardiola heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl AFC Bournemouth 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Manchester City vs AFC Bournemouth, behaalde Manchester City 3 overwinningen in eigen huis, terwijl AFC Bournemouth uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Manchester City: E. Haaland(1.1 goals/match);
  • voor AFC Bournemouth: n/a

Manchester City vs AFC Bournemouth Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Manchester City en AFC Bournemouth:

Datum Uitslagen
2023-02-25 AFC Bournemouth 1 – 4 Manchester City
2022-08-13 Manchester City 4 – 0 AFC Bournemouth
2020-09-24 Manchester City 2 – 1 AFC Bournemouth
2020-07-15 Manchester City 2 – 1 AFC Bournemouth

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Manchester City vs AFC Bournemouth H2H pagina aan.

Manchester City vs AFC Bournemouth voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Manchester City vs AFC Bournemouth Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - AFC Bournemouth gespeeld in de Premier League op 2023-11-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Manchester City vs AFC Bournemouth Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - AFC Bournemouth gespeeld in de Premier League op 2023-11-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Manchester City tegen AFC Bournemouth?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Manchester City tegen AFC Bournemouth te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Manchester City vs AFC Bournemouth?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,

Verifieer je leeftijd