Manchester City vs Internazionale

Manchester City vs InternazionaleManchester CityInternazionale

⚽ 2023-06-10 – UEFA Champions League

 

Manchester City vs Internazionale Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Manchester City en Internazionale wordt op 2023-06-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Pep Guardiola heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Internazionale 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Manchester City vs Internazionale, behaalde Manchester City 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Internazionale uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Manchester City: E. Haaland(1.2 goals/match);
  • voor Internazionale: n/a

Manchester City vs Internazionale Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Manchester City en Internazionale:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Manchester City vs Internazionale H2H pagina aan.

Manchester City vs Internazionale voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Manchester City vs Internazionale Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - Internazionale gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-06-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Manchester City vs Internazionale Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - Internazionale gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-06-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Manchester City tegen Internazionale?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Manchester City tegen Internazionale te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Manchester City vs Internazionale?

Geplaatst in UEFA Champions League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl