Manchester United vs Fulham

Manchester United vs FulhamManchester UnitedFulham

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Manchester United vs Fulham Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Manchester United en Fulham wordt op 2023-05-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. ten Hag heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fulham 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Manchester United vs Fulham, behaalde Manchester United 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Fulham uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Manchester United: n/a
  • voor Fulham: n/a

Manchester United vs Fulham Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Manchester United en Fulham:

Datum Uitslagen
2023-03-19 Manchester United 3 – 1 Fulham
2022-11-13 Fulham 1 – 2 Manchester United
2021-05-18 Manchester United 1 – 1 Fulham
2021-01-20 Fulham 1 – 2 Manchester United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Manchester United vs Fulham H2H pagina aan.

Manchester United vs Fulham voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Manchester United vs Fulham Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester United - Fulham gespeeld in de Premier League op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Manchester United vs Fulham Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester United - Fulham gespeeld in de Premier League op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Manchester United tegen Fulham?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Manchester United tegen Fulham te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Manchester United vs Fulham?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,