Mechelen vs Union Saint-Gilloise

Mechelen vs Union Saint-GilloiseMechelenUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-08-19 – First Division A

 

Mechelen vs Union Saint-Gilloise Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Mechelen en Union Saint-Gilloise wordt op 2023-08-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Defour heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Union Saint-Gilloise 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Mechelen vs Union Saint-Gilloise, behaalde Mechelen 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Union Saint-Gilloise uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Mechelen: n/a
  • voor Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);

Mechelen vs Union Saint-Gilloise Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Mechelen en Union Saint-Gilloise:

Datum Uitslagen
2023-03-19 Union Saint-Gilloise 2 – 1 Mechelen
2022-08-06 Mechelen 3 – 0 Union Saint-Gilloise
2021-12-12 Union Saint-Gilloise 2 – 0 Mechelen
2021-10-26 Mechelen 2 – 1 Union Saint-Gilloise

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Mechelen vs Union Saint-Gilloise H2H pagina aan.

Mechelen vs Union Saint-Gilloise voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Mechelen vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mechelen - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-08-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Mechelen vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mechelen - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-08-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Mechelen tegen Union Saint-Gilloise?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Mechelen tegen Union Saint-Gilloise te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Mechelen vs Union Saint-Gilloise?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl