Memphis Grizzlies vs Boston Celtics

Memphis Grizzlies vs Boston CelticsMemphis GrizzliesBoston Celtics

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Boston Celtics in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-20. De thuisploeg komt met 2 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.833 procent winstpercentage heeft uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 0 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -7.4 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 12.5 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 108.5 gemiddelde punten voor, 115.9 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 118.4 gemiddelde punten voor, 105.9 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2023-02-12 Boston Celtics 119 – 109 Memphis Grizzlies
2022-11-08 Memphis Grizzlies 106 – 109 Boston Celtics
2022-07-14 Boston Celtics 108 – 91 Memphis Grizzlies
2022-04-11 Memphis Grizzlies 110 – 139 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-11-20 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd