Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls

Memphis Grizzlies vs Chicago BullsMemphis GrizzliesChicago Bulls

🏀 2023-02-08 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Chicago Bulls in de NBA begint om 02:00 op 2023-02-08. De thuisploeg komt met 32 overwinningen uit de laatste 53 gespeelde wedstrijden, terwijl Chicago Bulls een 0.481 procent winstpercentage heeft uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 1 overwinningen thuis, terwijl Chicago Bulls 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 3.6 punten, terwijl Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 116.2 gemiddelde punten voor, 112.6 gemiddelde punten tegen
  • Chicago Bulls: 114.6 gemiddelde punten voor, 114.2 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Chicago Bulls:

Datum Uitslagen
2022-02-27 Chicago Bulls 110 – 116 Memphis Grizzlies
2022-01-17 Memphis Grizzlies 119 – 106 Chicago Bulls
2021-10-16 Chicago Bulls 118 – 105 Memphis Grizzlies
2021-08-16 Chicago Bulls 91 – 96 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Chicago Bulls wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Chicago Bulls en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Chicago Bulls?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Chicago Bulls, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Chicago Bulls?

Geplaatst in NBA Getagd met ,