Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers

Memphis Grizzlies vs Los Angeles LakersMemphis GrizzliesLos Angeles Lakers

🏀 2023-03-01 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Lakers in de NBA begint om 02:00 op 2023-03-01. De thuisploeg komt met 36 overwinningen uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Lakers een 0.475 procent winstpercentage heeft uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 2 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Lakers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 4 punten, terwijl Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -0.9 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 115.9 gemiddelde punten voor, 111.9 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Lakers: 117 gemiddelde punten voor, 117.9 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Los Angeles Lakers:

Datum Uitslagen
2023-01-21 Los Angeles Lakers 122 – 121 Memphis Grizzlies
2022-01-10 Los Angeles Lakers 119 – 127 Memphis Grizzlies
2021-12-30 Memphis Grizzlies 104 – 99 Los Angeles Lakers
2021-12-10 Memphis Grizzlies 108 – 95 Los Angeles Lakers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Lakers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Los Angeles Lakers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-03-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-03-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Lakers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Lakers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,