Memphis Grizzlies vs Utah Jazz

Memphis Grizzlies vs Utah JazzMemphis GrizzliesUtah Jazz

🏀 2023-02-16 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Utah Jazz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Utah Jazz in de NBA begint om 02:00 op 2023-02-16. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 56 gespeelde wedstrijden, terwijl Utah Jazz een 0.492 procent winstpercentage heeft uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 1 overwinningen thuis, terwijl Utah Jazz 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 3.9 punten, terwijl Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van 0.5 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 116.1 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen
  • Utah Jazz: 117.7 gemiddelde punten voor, 117.2 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Utah Jazz Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Utah Jazz:

Datum Uitslagen
2023-01-09 Memphis Grizzlies 123 – 118 Utah Jazz
2022-11-01 Utah Jazz 121 – 105 Memphis Grizzlies
2022-10-30 Utah Jazz 124 – 123 Memphis Grizzlies
2022-04-06 Utah Jazz 121 – 115 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Utah Jazz wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Utah Jazz Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Utah Jazz en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-02-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Utah Jazz die in de NBA op 2023-02-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Utah Jazz?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Utah Jazz, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Utah Jazz?

Geplaatst in NBA Getagd met ,