Metz vs Strasbourg

Metz vs StrasbourgMetzStrasbourg

⚽ 2023-09-24 – Ligue 1

 

Metz vs Strasbourg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Metz en Strasbourg wordt op 2023-09-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 11:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Bölöni heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Strasbourg 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Metz vs Strasbourg, behaalde Metz 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Strasbourg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Metz: A. Jallow(1 goals/match);
  • voor Strasbourg: n/a

Metz vs Strasbourg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Metz en Strasbourg:

Datum Uitslagen
2022-01-09 Metz 0 – 2 Strasbourg
2021-09-17 Strasbourg 3 – 0 Metz
2021-02-14 Metz 1 – 2 Strasbourg
2020-12-13 Strasbourg 2 – 2 Metz

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Metz vs Strasbourg H2H pagina aan.

Metz vs Strasbourg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Metz vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Metz - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Metz vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Metz - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2023-09-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Metz tegen Strasbourg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Metz tegen Strasbourg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Metz vs Strasbourg?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,

Verifieer je leeftijd