Miami Heat vs New Orleans Pelicans

Miami Heat vs New Orleans PelicansMiami HeatNew Orleans Pelicans

🏀 2023-01-22 – NBA

 

Miami Heat vs New Orleans Pelicans Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Miami Heat tegen New Orleans Pelicans in de NBA begint om 21:30 op 2023-01-22. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl New Orleans Pelicans een 0.578 procent winstpercentage heeft uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Miami Heat met 2 overwinningen thuis, terwijl New Orleans Pelicans 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten, terwijl New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 3.1 punten heeft:

  • Miami Heat: 109.2 gemiddelde punten voor, 108.6 gemiddelde punten tegen
  • New Orleans Pelicans: 116.6 gemiddelde punten voor, 113.5 gemiddelde punten tegen

Miami Heat vs New Orleans Pelicans Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Miami Heat en New Orleans Pelicans:

Datum Uitslagen
2023-01-19 New Orleans Pelicans 98 – 124 Miami Heat
2022-10-13 Miami Heat 120 – 103 New Orleans Pelicans
2022-02-11 New Orleans Pelicans 97 – 112 Miami Heat
2021-11-18 Miami Heat 113 – 98 New Orleans Pelicans

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Miami Heat tegen New Orleans Pelicans wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Miami Heat vs New Orleans Pelicans Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Miami Heat en New Orleans Pelicans en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Miami Heat vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2023-01-22 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Miami Heat vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2023-01-22 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Miami Heat tegen New Orleans Pelicans?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Miami Heat tegen New Orleans Pelicans, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Miami Heat vs New Orleans Pelicans?

Geplaatst in NBA Getagd met ,